22 d’abril del 2012

MARXA DE L'OLI DE LA GRANADELLA

Avui, uns quants membres del Club Ciclista hem participat a la Marxa BTT de l'oli que es disputava a la Granadella. Han estat 44km amb uns 1000mdpa molt trencacames i amb uns corriols força divertits.

Bé doncs. Sortíem a les 7 del matí d'Arbeca direcció la Granadella. Quan ens n'hem donat compte ja hi havíem arribat. Anem cap a buscar els dorsals i comencem a treure les bicis hi ha posar-nos l'equip. Teniem el dubte maniga curta o maniga llarga? Manguitos o paravent? La veritat a primera hora fotia força rasca i no ens esperàvem que ens passaria tant ràpid amb el circuit que ens ha preparat la gent de la Granadella.


Moments abans de la sortida


A les 9:00, amb puntualitat anglesa, s'ha donat la sortida. Fins el quilometre 9, hem pogut anar rodant per pla i baixant. Això si, amb molt de compte de no relliscar amb la gravilla i les pedres soltes. A partir dels 9km, venia la primera pujada, pels marges dels trossos d'oliveres fins arribar als aerogeneradors que veuríem constantment durant els 44km.

Al cap de poc ens esperava una passejada pels boscos, molt guapa. Havies d'anar girant i tombant a l'estil d'un circuit tancat. Al desvio curta llarga, venia una pujada on hem patit però ha valgut la pena, a partir d'ara totes les baixades eren per corriols i el perfil començava la forma de serra pròpia de les pedalades garriguenques. Puja i baixa constant i on acabaves mort.

Ja cap al quilometre 37, venia una passejada pels aerogeneradors amb la Granadella al fons que mai hi arribàvem. Fins els ultims 2km que de nou entrem dins els camps d'oliveres i venia un altre cop anar baixant les terrasses per finalitzar la marxa tot arribant a la Granadella. On ens esperava una brasa que estava per llepar-se'n els dits.

El primer classificat del circuit llarg va ser Eri Diaz Martin del Exclusive Team, amb un temps de 1:56:05
Més tard, els bikers arbequins van entrar de la forma següent:

-15º  Marc Ribera     2:21:39
-49º  Jaume Cortasa  2:56:24
-91º  Jaume Mesalles 3:25:58
-92º  F.X. Sans           3:25:58
-93º  J.M. Solé          3:25:58
-107º  Joan Rubió      3:35:47


FOTOS MARXA DE L'OLI 2012 LA GRANADELLA

FOTOS II, MARXA DE L'OLI 2012, LA GRANADELLA

CLASSIFICACIONS CIRCUIT LLARG

CLASSIFICACIONS CIRCUIT CURT

El Rata, el Jaume i el Solé





El Joan 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada