24 de novembre del 2010



Estimats socis, vilatans i visitants:

ens complau comunicar-vos que el proper dissabte 27-11-2010 tindrà lloc la II MARXA CICLISTA POPULAR DE LA FIRA D'ARBECA organitzada pel Club Ciclista Arbeca. Hem posat molta il·lusió en aquesta segona marxa que ens ha de servir per a consolidar-nos com a entitat a la nostra vila i facilitar que aquells arbequins i arbequines que ho desitgin es facin socis del Club.
L'hora de concentració dels participants serà a 3/4 de 10 del matí a la Plaça Lluís Companys i la sortida es donarà a les 10. En aquest punt es donarà la possibilitat d’obtenir més informació i fer-se soci del club.
Es tracta d'una marxa ciclista apta per a tothom, de poc requeriment físic i tècnic (15 kms), que recorrerà alguns dels vestigis històrics més importants del nostre terme: la Capella de Sant Miquel de les Borgetes i els Vilars.
Aprofitarem per recuperar forces a la Capella on hi haurà xocolatada per als participants. Cal que tingueu en compte que es tracta d’una marxa no competitiva i que s’haurà de respectar estrictament les següents normes i recomanacions:
• en cap cas es podrà avançar als membres de l’organització que encapçalen la marxa,
• serà obligatori l’ús del casc,
• respecteu l’entorn,
• tot i el control per part de l’organització, els camins restaran oberts al trànsit; per tant, respecteu les normes de circulació,
• es tracta d’una pedalada popular per a totes les edats i per tant, compte amb els més menuts,
• els menors d’edat hauran d’anar acompanyats dels pares, tutors legals o algun adult que se’n faci càrrec,
• disposarem d’un “vehicle escombra” per a aquells participants que decideixin abandonar la marxa,
• es recomanable portar una mica d’aigua,
• a la Capella hi haurà un avituallament on es podrà recuperar forces.
L’organització es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la marxa en funció de les condicions climatològiques del dissabte de Fira.
L’organització no es farà responsable dels possibles accidents que puguin patir o provocar els participants.
Es tracta d'una activitat gratuïta que com a novetat, aquest any, comptarà amb sorteigs de material esportiu i merchandising del Club.

Esperem la vostra participació

Salut i pedals!

CLUB CICLISTA ARBECA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada