10 d’octubre del 2012

TRANSBESSONS 2012

Seguint amb el circuit garriguenc, aquest cap de setmana tocava anar a la Transbessons a Juneda. Aquest cop, ens vam animar a marxar des d'Arbeca amb la BTT, l'hora de sortida fou cap allà a les 7:45. Un cop forem a Juneda, recollim els dorsals i fem petar la xerrada. De sobte s'ens presenta el Solé, ens fa la foto a la sortida i en breu arrenquem. 





Deixem el tumultuós tram neutralitzat del poble i ja ens enfilem cap a la Serra dels Bessons a mesura que passaven els km i quan anàvem rodant amunt i avall, el circuit deixava les pistes i s'embolicava per antics camins, trossos, corriolets i algunes zones obertes per l'ocasió. Cap al km 24, ens tocava pujar per l'Estret, vorejarem els Marquesos i ens tornarem a enfilar cap a la Punta del Pouet  






Baixada pel racó del Pom i tornem a enfilar-nos amunt entremig dels bordons d'olivers. Avall un altre cop i ja l'ultima la pujada de tota la vida per arribar als Bessons al km 44. A dalt de tot, un bon avituallament i ara si, costa avall fins a Juneda. Al arribar a meta, el contakm marcava 54km amb 1015 mdpa. 






Quan arribem a Juneda ens mengem l'entrepà de xulla i cap al poble un altre cop.












En total amb l'anada i la tornada fins Arbeca 72'5km en 4h i 16min.



CLASSIFICACIONS

TRACK

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada