15 d’abril del 2012

EXITOSSA TARDA DE SPINNING

Ahir aprofitant les Jornades Culturals de la Vila, el Club Ciclista va preparar una tarda de spinning distribuïda en quatre sessions on s'anava incrementant el nivell. Tot i la mica de pluja, vam canviar el lloc hi ho varem fer al antic casal d'avis en comptes del mirador del Castell.  

Hi havia participants de la Vila, de Les Borges, de Mollerussa, de Tàrrega i d'altres pobles on tots vam passar una molt bona tarda d'esport i de diversió.

La primera sessió dirigida per la Imma Huguet començava a les 16:00 amb un bon nombre d'assistentes. Es tractava d'una sessió d'iniciació al món del spinning.

                   Primera sessió 

La segona sessió dirigida pel Robert Visa, n'incrementava el nivell. Segons els participants, aquesta va ser una de les sessions més dures. Començarem amb rialles que s'anaren apagant a mesura que avançava la sessió.

                                           
                       Sessió 2

La tercera sessió es tornava a posar als pedals l'Imma, la qual va fer-nos pedalar en una Mountain Session, de dificultat mitjana. Però molts repetíem fet que en feu augmentar la duresa.


                 Sessió 3

Ja finalment, la quarta sessió començava a les 19:00, on tornava a pujar a la bici Robert Visa, tot dirigint-nos l'última sessió i pels que feia estona que pedalàvem, les cames ja començaven a fer figa i els quàdriceps notaven l'esforç de les imaginaries pujades i baixades d'aquest món.  

                                Sessió 4

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS I LES PARTICIPANTS, TAMBÉ A LA IMMA HUGUET I AL ROBERT VISA PER OFERIR-NOS AQUESTES CLASSES, AL GIMNÀS NOVA FORMA D'ARBECA, AL GIMNÀS SANT JORDI DE TÀRREGA, A SPINNING SPAIN TEAM I STAR TRAC

podeu veure algunes fotos a: FOTOS AJUNTAMENT ARBECA


ENS VEIEM A LA PROPERA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada