26 de febrer del 2013

NEU

Dissabte al aixecar-nos i mirar per la finestra ens vam trobar el cel emblanquinat. Suposo que al igual que jo, a més d'un va posar una cara de felicitat. Ja pensàvem dissabte al mati a xafar neu i diumenge... Uff diumenge, Castellbike, aniríem a xafar neu, veure les Garrigues nevades i anar a aquesta nova pedalada dels bikers de Castelldans.

El planning de dissabte al mati el vam complir, vam anar a xafar una miqueta de neu i sense fer massa esforços per diumenge. Cap al migdia, els organitzadors de la Castellbike, ens van anar trucant un a un per dir-nos que l'havien d'ajornar. Que hi havia molt corriol i molta trialera i l'únic que ens trobaríem seria fang, fred, una mica de neu i gel. Valenta decisió! Tot i que sempre penses i si... Però ja va quedar corroborat amb d'altres garriguencs que es van atrevir a anar per aquella zona. Patilles trencades, bicis plenes de fang, relliscades i fred.



Uns quants arbequins ens vam atrevir a sortir diumenge. Sortíem a les 9 des de la Plaça Lluís Companys, en Jaume Cortasa, el Jaume Messalles i el Marc. Ens enfilarem cap a l'Espluga, on hi quedava una mica més de neu que a Arbeca, seguirem pujant cap als Omells i al camí ens trobem amb els bikers dels Omellons, que també anaven a tastar això de la neu. Ens ajuntem tots i fins a la cruïlla dels Omells de Na Gaia, trobem molta neu i moltes clapes de gel. Alguns veiem d'aprop com es el gel, per sort, cap lesió i seguim anant fins a Vallbona, on ens vam trobar amb molt de fang.

Arribats al Monestir, els omellonencs s'aturen i fan un mos al bar i nosaltres tirem cap a casa baixant per Llorens, Sant Martí i Arbeca. En total uns 40km amb uns 650m de desnivell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada