29 de març del 2013

23-3 CASTELLBIKE

Aquest dissabte es va celebrar la primera edició de la Castellbike a Castelldans. Es tenia de celebrar al febrer, però degut a les nevades d'aquella setmana la van ajornar a aquest dissabte. Un bon número de socis vam anar a fer la marxa. Sortíem cap a les 8 d'Arbeca, al arribar a Castelldans, a la plaça del poble, força ambient biker, anem a buscar els dorsals i al cap de poca estona arrenquem. Fem un bucle d'uns 10km passem per un tub sota la carretera i tornem a passar pel poble. Llavors corriol "penjant" d'uns 3km. El superem i llavors ja comencem amb els pujadors per la zona dels bessons (Mas del Tost, entre d'altres) i baixants per corriols com el de la muralla, impressionant. 

Ja cap al final als del circuit llarg ens esperava més esforç mental que físic. Estaves apunt d'arribar al poble i de sobte, et feien pujar per unes rampes trencades i dures. Aixi fins a 3 cops!
A l'arribar, bon ambient, fem petar la xerrada, mengem l'entrepà de llangonissa (faltava una mica de tomata) i ja donem la primera edició de la Castellbike per acabada. Amb nota però amb detalls per millorar, com per exemple l'avituallament líquid que podria estar en un lloc una mica més adequat per poder pair la beguda i l'entrepà sucat amb tomata. Però tot hi aquests petits detalls, segur que els milloren a la 2a edició i en surt una mescla fantàstica perquè el terreny és l`idoni.



Aqui us deixo totes les fotos que he recopilat del C.E. Castelldans, on hi sortim algun membre del club.





Video fet amb la GOPRO DEL CLUB

              Video de la Castellbike










 FOTOS DE LA LAIA VIDAL
 FOTOS DE L'ANNA SARLÉ





























DES D'AQUÍ TAMBÉ DESITGEM MOLTA SORT AL JAUME CORTASA QUE ACABA DE SER PARE FA MOLT POC I ARA LI TOCARÀ INICIAR AQUESTA NOVA FASE DE LA VIDA.

TAMBÉ DONAR MOLTS ÀNIMS I SUPORT AL RAMON AIXALÀ QUE ES VA LESIONAR EL BRAÇ A LA CASTELLBIKE.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada