22 de maig del 2012

1a MARXA BTT TARRÉS

Aquest diumenge s'ha celebrat la 1a marxa BTT a la localitat veïna de Tarrés. A tots els bikers els ha encantat el recorregut ple de corriols els quals s'endinsaven dins dels boscos i et mostraven una vessant més desconeguda de Les Garrigues.




Tot i les pluges del dia abans els bikers arbequins (Gaya, Cusí, Corte i Cortasa) van decidir plantar-se a Tarrés ben d'hora, recollir els dorsals i posar-se a la línia de sortida. A les 9:00 es donava la sortida i el recorregut s'enfilava cap als aerogeneradors. En breu, començaven els corriols enmig del bosc fins arribar al km 15 a l'Espluga Calba. Del poble de l'Espluga marxaven cap a la font de la Marieta.

Al km 22 tornava una zona tècnica on baixaves pel gasoducte i venia un fort ascens fins la font del Salat. Passada la font, ja tan sols quedaven 15km amb un alt percentatge de corriol fins arribar de nou a Tarrés.

Els primers en creuar la meta foren els germans Martorell amb un temps de 1:53. 15 minuts més tard amb un temps de 2:08 acabava Xavier Gaya en 11a posició, el següent arbequí fou J.M. Perera amb un temps de 2:16 arribant en una molt bona 20 posició. Al cap d'una estona, aturaven el cronòmetre Gilbert Cortecans seguit de Jaume Cortasa, amb un temps de 2:36.

La gran majoria dels bikers arbequins, us preguntareu on estaven? Doncs resulta que les comunions van coincidir amb la pedalada i es va fer necessari anar cap a missa.

El pròxim diumenge sortida general a cremar l'excés del diumenge o si més no a continuar pedalant per xerrar, riure i cansar-nos pel terme.


ENS VEIEM!!!

3 comentaris:

  1. Moltes felicitats per la curça. Jo vaig fer el traçat llarg. Molt xulos els corriols pel bosc, molt ràpit i molt bona la pujada final. Sols trobo a faltar mes trialeres pel meu gust. També no em vaig enterar del "sorteig de material" al final. Es va fer? Vinga felicitats...
    Marc Segués.

    ResponElimina
  2. Bones Marc, la cursa va estar molt bé. Nosaltres vam disfrutar moltíssim. Sort de la pluja que va cedir durant unes hores i el dia abans havia tret la pols dels camins. Per aquí hi han 4 trialeres així de baixada i tècniques, que amb el pas de les motos i l'erosió de l'aigua han quedat esgarrades. Per això val més estalviar-les. També hi va haver sorteig però no ser a qui li va tocar.

    Vinga salut i pedals i ens veiem a la 3a BTT Terra d'Oliveres que fem aquí a Arbeca el 9 de setembre.

    ResponElimina
  3. Ola a tots!!!Jo visc a Tarrés i sóc un dls organirzadors d la 1era marxa q es va cel-lebrar el passat diumenge dia 20!!no+ volia dir-vos q és una mik difícil podr fr un recorregut al gust d tots ja q cadascú t el seu nivell!!!Hi ha gent q ens ha dit q les trialeres eren una mik difícils pr tamb hi ha gent com vosaltres q en voldrien més i no pararien d fer-ne!!!!Res,espero q disfrutéssiu dls circuits i us agrairia q ens diguéssiu tot allò q creieu q es pot millorar d kra a la pròxima edició!!!
    Es va fr sorteig d naterial i els q no el van passar a recollir se'ls hi enviarà un mail si és q ja no sa ft!!!!Espero podr trobar-vos en alguna carrera!!Gràcies!!!Salut i pedals!!!!

    ResponElimina