19 de juny del 2012

16/17 de juny

El cap de setmana ja començava força entretingut el dissabte amb una sortida de tarda amb el Solé i el Jaume Cortasa per anar aprenent el nou traçat de la 3a BTT Terra d'Oliveres, en total els sortí uns 40km amb uns 900m de desnivell positiu acumulat, això si, comenten que el circuit es força trencacames.

D'altra banda el diumenge, el Joan Rubió, el Jaume Mesalles i el Xavier Gaya, sortiren d'Arbeca ben d'hora per anar a gaudir d'una autèntica matinal de BTT a la Marxa BTT Vall del Corb que com ja va sent habitual surt de Vallfogona de Riucorb. Arribaren al petit poble, aparquen el cotxe i ha seguir el protocol d'anar a buscar dorsals, canviar-se sabates i posar apunt la bici. Llavors una estona d'escalfament i cap a la línia de sortida.

A les 9:00 s'iniciava la prova, amb la presència de forces "pates negres". El circuit llarg d'uns 41km passava en bona part del recorregut per corriols tècnics i revirats, senderons ascendents i amb força pedra suelta.



En 1a posició entrava Christian Vazquez amb un temps de 1:56. Enhorabona! En 13a posició arribava el noi dels Omellons Xavier Gaya amb un temps de 2:15, l'altre arbequí en entrar fou Jaume Mesalles amb un temps de 3:22 i finalment Joan Rubió amb un temps de 3:27.

LA PRÒXIMA, LA FLAMA DEL CANIGÓ. SORTIM DIVENDRES 22 A LES 13:30 DAVANT DE CASA DEL SOLÉ. L'HORA PREVISTA D'ARRIBADA A ARBECA SERÀ EL DISSABTE ENTRE LES 20:00 I 20:30

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada