10 de juny del 2012

MISSATGERS DEL CISTER


El diumenge el Corte i el Solé van decidir anar a la Missatgers del Císter, espontàniament el Gaya, el Joan Rubió i el Marc van decidir arribar-se fins a Senan per fer de claca als participants d'aquesta pedalada especialment als bikers arbequins.

El Solé i el Corte, sortien ben d'hora d'Arbeca per arribar a l'Espluga de Francolí i sortir direcció Poblet per tal que l'abat del monestir els fes la benedicció i així iniciar la pedalada cap allà a les 9:00. Els dos han escollit el circuit llarg, un circuit de 51km amb gairebé 1400m de desnivell positiu acumulat, amb la duresa extra de la calor.

 
Video suport missatgers del cister

El circuit els ha agradat, s'han trobat amb un circuit amb alguns trams de corriols i també de pujades dures.

El Corte ha completat el circuit amb un temps de 3:24 i el Solé ho ha fet en 3:46 quedant en 99 i 142a posició respectivament. A l'arribada hi ha hagut la lectura dels missatges que han transportat de l'abad a l'abadessa i la investidura del Cavaller i Dama del Cister 2012.

Paral·lelament, uns quants bikers que no han anat a l'Espluga, han decidit arribar-se fins a Senan amb la BTT per fer claca a la Missatgers del Cister. La sortida ha estat a les 8 des de la plaça Lluís Companys, llavors s'ha anat cap a l'Espluga i Senan. Un cop allí, ens hem acomodat en un mirador on en una banda veiem tota la Conca de Barberà i per l'altra una pujada de la pedalada. Ens hem acomodat i hem anat veient com passaven els bikers, animant-los a tots i sobretot hem passat un gran i divertit matí.
Molt al fons, el Gaya i el Joan


Com no podia ser d'altra manera, el sol ha fet la seva feina, durant l'estona que hem estat per allí ens hem posat ben morenos a l'estil biker.

La tornada l'hem fet anant cap als aerogeneradors, fins deixar Fulleda al damunt, llavors cap a l'Espluga, Omellons i retorn fins Arbeca. Amb la comèdia d'anar a passar el matí a Senan, ens han sortit 45km amb 600m de desnivell.

FINS LA PRÒXIMA, A LA VALL DEL CORB!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada