12 de maig del 2013

PIT AMUNT

El passat diumenge 12 de maig els bikers Jaume Cortasa i Marc Ribera van assistir a la primera edició de la Pit amunt. Decidirem marxar amb bici des d'Arbeca, un cop a Puiggrós, el Jaume fa la inscripció i al cap d'una estona comencem a pedalar. La sortida pit amunt cap a l'interior de Puiggrós. En breu ja baixem i ens dirigim cap a Arbeca, la passem i anem continuant fins a l'Espluga. Allí hi ha el desviament de curta i llarga. El Jaume s'ha decidit per la curta i el Marc per la llarga.



El circuit llarg poc després de desviar-se, ens delitava amb un dur corriol de pujada que gairebé tothom l'ha fet amb la bici al coll. A mesura que ens endinsàvem cap als termes de Fulleda i Tarrés, apareixien del no res pujades jo diria que més d'una amb algun tram del 20%, passat tot aquest puja i baixa, ens en anem cap a la zona de Sant Bonifaci seguint la part alta de la trialera del gas fins arribar a les pedreres de l'Espluga Calba on si deu ajuntar el circuit curt, això si, pujant per una pujada de les bones. Arribem al corriol dels esgraons i ensenyarem que allò es el nostre territori (vam fer més d'un avançament) seguim per la trialera de la balma i posteriorment direcció les teixeres, travessem la carretera, ens en anem cap al camí dels masos i cap al cap del dragó, fem tots aquells corriolets, pugem fins Arbeca i a la tornada ens esperava la pujada al Tossal Gros i baixant per la trialera. Això ja s'acabava. Seguim una estona més, fem una ultima pujada a la zona de la Serra/Portell, baixem i donem ja a Puiggrós on ja només ens quedava la pujada al poble.

En total el Jaume va fer 45km amb 726m de desnivell amb 2:48min arribant en 43a posició i el Marc 67km amb 1400m de desnivell en 3:38h arribant en 32a posició.

La cursa ha estat entretinguda i l'entrepà també, llàstima de no poder-lo disfrutar pel cansament, també hi havia gent per tot arreu i els avituallaments també força correctes. Ara coses a millorar, estaria bé evitar el marcatge amb esprais damunt les pedres. Que després queda molt lleig! Es pot utilitzar guix, senyals de paper, cintes..., marcar però per sobre del camí.

Això es tot! Ens veiem l'any vinent!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada