6 de maig del 2013

PRE-MONTSERRAT

Aquest diumenge 5 de maig una bona colla de socis del Club Ciclista Arbeca, ens en repartit i uns han fet la Catigat llarga i uns altres ens hem decidit anar a rondar per la Conca de Barberà i l'Urgell.

Sortiem tots dos grups d'Arbeca a les 7. El grup A format per el Xavier Pascal, el Jaume Mesalles, el Josep Maria Solé, el Jaume Nadal, el Joan Rubió, el Vicenç, el Josep Palou i el Francesc Xavier s'han dirigit cap a Mollerussa passant per tots els pobles del pla d'Urgell i arribant a Arbeca amb 104km a les cames. Tots apunt per la setmana vinent.




D'altra banda el Joel i el Marc hem anat a fer el tomb passant pels Omellons, Vimbodi, l'Espluga, Montblanc, Barberà de la Conca, Sarral, Forés, on ens ha salvat un avituallament improvitzat. D'aqui hem baixat cap al Fonoll, Ciutadilla, Nalec, Rocafort, Sant Marti, Maldà, Belianes i Arbeca. També n'han caigut uns altres 100. La ruta tenia de dificultat la pujada a Forès, però l'hem superat amb exit.
Després baixada i anar travessant el riu Corb, mullar-nos els peus i parada tècnica a Nalec per posar el cul una mica a puesto.

I dissabte vinent a Montserrat!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada